PRUIK VOOR KANKER

PRUIK VOOR KANKERpruikSoms gebeuren er dingen in een mensenleven die je nooit verwacht had. En kanker krijgen is er daar één van...


Rieta Borgers was er pas 55 toen de ziekte kanker bij haar werd ontdekt. Als jonge vrouw verloor ze hierdoor haar haar. 

Dankzij een goede pruik hervond ze haar zelfvertrouwen.

Het dragen van een pruik heeft Rieta enorm geholpen "Ik vond toen dat niet iedereen hoefde te weten wat mij overkwam en moest je dus ook niet aan mij kunnen zien. Door het dragen van een Haarprothese voelde ik me meer op mijn gemak en meer zeker van mezelf."

In het begin was het wel wennen,maar het voelde al vlug aan als "mijn haar"bekent ze.                                    En dat het totaal niet opvalt dat je een pruikje draagt is zalig! 

Haarinstituut Hasselt biedt een mooie collectie pruiken voor vrouwen. De modellen brengen een precies antwoord voor elke vorm van haaruitval.

De modellen worden vervaardigd van natuurlijk haar of synthetische vezel. De basis werd speciaal ontworpen en past zich perfect aan je eigen hoofd aan. De verfijnde inplanting,de kwaliteit van het design en de technologische innovaties garanderen een natuurlijk en onzichtbaar resultaat.

Onze knowhow.die voortdurend wordt bijgewerkt en gekoppeld is aan de vooruitgang op gebied van pruiken en haarwerken voor vrouwen,maakt het mogelijk een zo natuurlijk en onzichtbaar oplossing te bieden voor elk probleem met haaruitval.

De haarcorrecties die wij uitvoeren ,zijn volkomen onzichtbaar. U hoeft alleen maar langs te komen,wij stellen u een oplossing voor die is aangepast aan uw voorkomen.


pruik voor kanker

Niets is zo ingrijpend voor je uiterlijk als het verlies van je haar. Een mooi kapsel geeft je meer zelfvertrouwen en een positief gevoel over jezelf. Een kwaliteitsvolle, perfect zittende pruik kan een goed alternatief vormen.


Haarverlies: zoveel oorzaken, één oplossing

Er zijn verschillende oorzaken van haarverlies: chemotherapie, alopecia totalis, alopecia areata, stress … Gelukkig heb je vandaag de keuze uit een groot assortiment aan kwaliteitsvolle pruiken in echt haar, synthetisch haar of een mengeling van beide. Het Haarinstituut helpt je graag om een mooie, perfect passende pruik te kiezen. 


Pruiken voor chemo patiënten

Chemotherapie heeft helaas als vervelende bijwerking dat je je haar gedeeltelijk of totaal kunt verliezen. Een twee- tot drietal weken na je eerste chemo behandeling raak je je eerste haren kwijt. Je haar kan plots heel erg dun worden, of met plukken uitvallen. Veel chemo patiënten kiezen voor een pruik om zich beschermd te voelen als ze naar buiten gaan. Ga je chemo krijgen en overweeg je een pruik? Dan kun je het best een afspraak maken in het Haarinstituut nog voordat je haarverlies hebt. Zo zien wij hoe je kapsel nu is en kunnen we jou ons beste advies geven.


Pruiken in de kleur en structuur die je wenst

Tijdens een eerste gratis en vrijblijvend gesprek passen we verschillende modellen, zodat we jouw exacte haarstructuur kennen en jouw specifieke kapselwens kunnen creëren. Zo blijf je er tijdens en na je chemotherapie hetzelfde uitzien als voorheen. We knippen en personaliseren je haarvervanging, zodat ze mooi afgestemd is op je gelaat. Deze knipbeurt is gratis. 

Met een gerust gevoel op bezoek bij het Haarinstituut

Het spreekt voor zich dat we jou bij het Haarinstituut in alle discretie advies geven. Je zit comfortabel in een ruime aparte cabine. Als chemopatiënt kun je kosteloos pruiken reserveren. Als je haaruitval begint, kun je er zeker van zijn dat we snel (binnen 24 uur) en accuraat reageren.  


Financiële tegemoetkoming voor pruiken

Een pruik heb je al vanaf 180 euro. Dat is de forfaitaire tegemoetkoming van het ziekenfonds. Afhankelijk van je type hospitalisatieverzekering bij je verzekeringsmaatschappij krijg je nog een aparte financiële tegemoetkoming. Het Haarinstituut helpt je bij de administratieve stappen voor het ziekenfonds en je eventuele verzekeringsmaatschappij. 


Wegwijs Tegen Kanker

Een pruik is niet voor iedereen financieel mogelijk. Wegwijs Tegen Kanker is een private stichting die pruiken schenkt aan minderbedeelde vrouwen met kanker. Een lovenswaardig initiatief. Surf naar www.jswegwijstegenkanker.be voor meer informatie.


Hoe was ik mijn pruik zelf?


Bij aankoop van een pruik krijg je bij het Haarinstituut gratis een mutsje en een pruikendrager. Voor de verzorging van je pruik met echt haar kun je natuurlijk bij ons terecht. Een pruik met synthetisch haar kun je gemakkelijk thuis onderhouden zoals je hier kan zien in het flimpje.PRUIK VOOR KANKER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x