Pruiken

Woord vooraf

Wij bieden een ruim assortiment pruiken geschikt voor vrouwen en mannen die lijden aan gedeeltelijk haaruitval of volledig haarverlies, ontstaan door verschillende oorzaken; namelijk chemotherapie, alopecia totalis, alopecia areatac en stress.

 

Pruiken (voor chemopatiënten)

Het is aan te raden om een afspraak te maken in ons Haarinstituut nog voor dat u haarverlies hebt.

In een eerste gratis en vrijblijvend informatie gesprek, kunnen wij exact de juiste kleur, structuur en kapselwens voor u registreren, zodat u tijdens uw chemokuur hetzelfde blijft uitzien. Dit alles gebeurd uiteraard in alle discretie en in de daarvoor voorziene ruimtes. De haarvervanging wordt helemaal gratis geknipt naar de wens van de klant, aangepast aan het gelaat. Het Haarinstituut biedt u tevens de mogelijkheid om pruiken kosteloos te reserveren voor chemopatiënten. Indien er dan haaruitval optreedt bent u er zeker van dat wij snel (binnen 24 uur) en accuraat kunnen reageren. Een pruik hebt u al vanaf 180€. Dit is de forfaitaire tegemoetkoming van het ziekenfonds. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij is er ook een tussenkomst indien men een hospitalisatieverzekering heeft. 

U geniet van onze hulp bij de administratieve stappen naar het ziekenfonds en de eventuele verzekering toe. Bij aankoop van een pruikje, krijgt u een mutsje en pruikendrager gratis. 

Voor de naverzorging van uw haarvervanging kan u bij ons terecht of indien u wenst, kan deze door uzelf thuis makkelijk onderhouden worden.

Klik hier voor meer foto's  

Screen_Shot_2015-08-26_at_10.46_.16_.png

 

Mutsjes

Wij beschikken ook over een ruim assortiment speciaal ontworpen mutsjes die u zowel overdag als 's nachts kan dragen tijdens uw chemokuur.

 

Privacy?

We beschikken over een aantal afgezonderde cabine's om de privacy van elke klant te garanderen. Dit in een aangename, rustige sfeer.

 

Parking?

Voor ons haarinstituut beschikken we over parking voorbehouden aan ons clienteel.

 

Pruiken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x