Reviews

Echte mensen, echte verhalen

We krijgen regelmatig hartverwarmende (WhatsApp-)berichten van onze klanten die hun mooie verhalen en ervaringen met ons delen. We vinden het belangrijk om deze positieve feedback te delen, zodat ook jij een kijkje kunt nemen in de echte resultaten en de vreugde die onze behandelingen brengen. Blader door de getuigenissen en laat je inspireren door de transformaties die bij Haarinstituut Hasselt mogelijk zijn.

Anouk Matton

Yvette uit Hasselt

Jennifer uit Hasselt

"Door mijn suikerziekte werd mijn haar steeds dunner en dunner. Via een kennis kwam ik hier bij het Haarinstituut in Hasselt terecht. Ben zeer tevreden van het maathaarwerk van Europees haar dat ik door Nathalie aangemeten kreeg! Dank je wel Nathalie en team ! Ik ben een tevreden klant! Je kan het mooie resultaat bekijken in het filmpje van VTM.het programma van Paul de Leeuw op deze website , ben er best trots op...:)) In het filmpje hieronder laat ik jullie gtaag zien hoe gemakkelijk het is om een haarwerkje zelf aan te doen... Liefs , Jennifer."

   

K. uit Antwerpen

"Door mijn ziekte moest  ik chemotherapie ondergaan. Ik werd hier heel goed ontvangen en begeleid met het uitzoeken van een mooie pruik. Mijn vrienden en familie zagen niet dat ik de pruik al aanhad toen ik thuis kwam! ! TOP! Dank je wel Nathalie en team Haarinstituut !"

haarwerk voor dun haar

Katrijn uit Vilvoorde

"Ik was 22 jaar toen ik voor het eerst een episode van langdurige haaruitval doormaakte. Hoewel ik in de ogen van anderen nog steeds gezegend was met een veel vollere haardos dan de gemiddelde vrouw, maakte ik me er ernstige zorgen in, want ik zag zelf wel degelijk een vermindering. De dermatoloog bevestigde effectief dat ik met “diffuus chronisch telogeen effluvium” kampte, maar hij probeerde me gerust te stellen met het feit dat dit zich in de meeste gevallen spontaan herstelt en dat mijn bloedonderzoek geen afwijkingen vertoonde, waardoor er geen oorzaak kon worden gevonden. Van dan af beheerste echter “mijn haar” mijn leven! Periodes waarin het haarverlies zich normaliseerde werden immers afgewisseld met periodes van extreem haarverlies, waardoor mijn weelderige haardos met de jaren steeds dunner werd. Consultaties bij een tiental dermatologen, ondermeer in alle Vlaamse universitaire ziekenhuizen, inclusief haarwortelonderzoeken en bloedanalyses mochten niet baten. Commerciële haarlotions, zowel als magistrale bereidingen (op doktersvoorschrift) waarvan werd beloofd dat ze de haargroei zouden stimuleren, hielpen geen zier. Integendeel, ik deed er keer op keer allergische reacties op... tot grote pijnlijke blaren op mijn hoofdhuid toe. Na 15 jaar van “haarverlies obsessie” en ontgoochelende resultaten van het aanbrengen van telkens weer een veelbelovend product en van het tevergeefs slikken van uiteenlopende vitaminepreparaten voor gezond haar, dacht ik uiteindelijk troost te kunnen vinden in een “onzichtbaar” haarstuk, zoals het in reclamespots voorgesteld. Vastberaden liet ik in een befaamde zaak een eerste haarwerk maken van natuurlijk haar, maar helaas werd het me, toen ik het ging passen, meteen duidelijk dat dit niet het resultaat had waarop ik had gehoopt... helemaal niet onzichtbaar! Ook een tweede haarwerkje dat ik elders liet maken, was niet geslaagd en heb ik nooit gedragen. Toen ik echter, in mijn niet-aflatende zoektocht naar een oplossing, op het internet de realisaties van het Haarinstituut in Hasselt vond, had ik opnieuw hoop dat er toch een discrete oplossing voor mijn probleem bestond. Ik maakte er een afspraak en besliste meteen om er een haarwerk op maat ( maar dan ook echt op maat!!) te laten maken. Met een zeer klein hartje en toch wel wat sceptisch (omwille van de vorige negatieve ervaringen) ging ik enkele weken later het haarwerkje passen: na al die jaren had ik eindelijk nog eens een mooi gecoiffeerde, natuurlijk uitziende volle haardos! Ik liet het meteen semipermanent bevestigen. Intussen draag ik het haarwerk één jaar en zou ik me het leven zonder niet meer kunnen of willen voorstellen. Het team van lieve en begripvolle dames van het Haarinstituut zet zich bovendien steeds ten volle in opdat ik er altijd weer met een piekfijn kapsel naar wens de deur uit ga. Kortom, ik ben echt blij dat ik de weg naar het Haarinstituut heb gevonden! Dank je wel, dames!"

Anneke Fransens   

"Jarenlang werd mijn leven beheerst door "kopzorgen", zowel letterlijk als figuurlijk : constante haaruitval + het  steeds maar verder opschuiven van de voorste en achterste haarlijn. Deze laatste afwijking heet in het vakjargon : Frontale fibroserende alopeciia. De enige hulpmiddelen die de huidarts mij kon geven waren vitamienen "Anacaps" en "Minoxil", een vloeistof op basis van lichte cortisone, die de ontsteking van de haarwortels (waardoor de haren voorgoed verloren gaan), tegengaat. 2 Maal daags op de hoofdhuid te smeren.

Korte tijd geleden bracht mijn familie mij in contact met een zeer tevreden cliente van het HAARINSTITUUT in Hasselt. Deze mevrouw had plots een zeer mooie en natuurlijk uitziende haardos : de ideale oplossing voor mij vonden zij.I ntussen ben ik zelf de gelukkige bezitster van ook dergelijk prachtig haarwerkje en hoort mijn constante bezorgdheid voor "mijn haar" definitief tot het verleden : fietsen en wandelen in weer en wind vormen nu geen enkel probleem meer; ik kan er nu volop van
genieten !!!En wat zeker even belangrijk is, vooral voor vrouwen die met de gruwel kanker en volledige haaruitval te maken krijgen; is de enorme vakkennis en het geweldige onthaal dat je te beurt valt in het Haarinstituut. Het (hechte) team bestaat uit uiterst vriendelijke en meevoelende dames die je echt op je gemak stellen en een luisterend oor bieden voor al je kopzorgen."

Monica V.

"11 jaar geleden kwam alopecia areate in mijn leven. In  de beginfase heb ik eerst met allerlei zalfjes, wat de dokters voorschreven geprobeerd. Helaas mocht dit niet baten. Ik werd doorgestuurd naar specialisten en heb zowel in Nederland als in België vrijwel alles geprobeerd. Waar alopecia areate nu echt vandaan komt..  Ze gooien het op stres, maar echt verklaarbaar is het niet.

De stap voor een haarstuk vond ik heel moeilijk. Uiteindelijk heb ik de keuze net op tijd gemaakt, 2 dagen later was ik helemaal kaal. Mijn haren zijn de afgelopen jaren meermaals gekomen en gegaan. Inmiddels heb ik voor mijn doen redelijk wat haren. Ik heb gekende alopecia areate plekken. Deze groeien weer bij en vallen op een andere plek uit.

Ik heb mij heel lang verschuild achter mijn ‘pruik’ . In de begin jaren voelde mijn haarstuk echt als een pruik. Ik had dunne haren van mezelf, en mijn haarstuk was het tegenovergestelde. Ik schaamde me en werd onzeker. Ik durfde mensen wat verder van me af staan minder goed onder ogen te komen. Bang dat ze iets zouden zeggen of vragen.

Uiteindelijk ben ik veranderd van kapper. Dit was een stap wat ik jaren eerder had moeten doen! Mijn vertrouwen kwam terug en mijn schaamte ging weg. Alopecia areata overkomt je, je kunt er niets aan doen. Andere mensen gaan je niet anders bekijken. Je wordt er niet minder door, al heb je dit gevoel wel.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij Nathalie Hauben en haar team terecht gekomen. Hier werd ik heel warm ontvangen. Ik kan mijn ervaring eigenlijk alleen maar omschrijven als; GE-WEL-DIG!!! Nathalie en haar meisjes zijn zo gespecialiseerd in hun vak. Samen hebben we mijn nieuwe haren besproken. Ik voelde me totaal begrepen en had er vertrouwen in dat het helemaal goed zou komen.
Ik kon kiezen van kleur tot dikte, lengte en noem het maar op. Het voelde oprecht alsof ik mijn haren terug zou krijgen.
Ik heb nu mijn 2de haarstukje van bij Haarinstituut Hasselt. Ik ben er super blij mee! Het voelt als een deel van mij. Het is zo natuurlijk en draag het iedere dag met veel plezier en trots. Jullie leveren vakwerk en doen dit met veel passie en plezier. Dankjewel Nathalie en de meisjes voor mij een deel terug te geven van mijzelf, hier ben ik jullie heel dankbaar voor."

Imke Crets

"Mijn verhaal begon ongeveer 2 jaar geleden..ik stond op een ochtend op met een kale plek op mijn hoofd, naar gelang de maand vorderde dunde mijn haar steeds meer uit..ik ging naar dermatologe verdikt alopicia totalis.ik kwam terecht bij Haarinstituut Hasselt ..waar ik een warm onthaal kreeg .Dit vond ik heel moeilijk,maar met de geweldige emotionele steun die ik daar kreeg deed me enorm deugd.ik en mijn familie had ook alle privacy die we nodig hadden en ik kon rustig kiezen wat kleur, lengte of kapsel ik wouw .vanaf toen ben ik daar nog steeds vaste klant en ga ik altijd met een lach op mijn gezicht weer buiten. Bedankt meisjes van Haarinstituut Hasselt!"

haaruitval bij haarinstituut hasselt een mooie haaroplossing

pruik echt haar

Suzy Paenhuyzen

"Ik was het beu om na jarenlang mijn steeds meer en meer uitdunnend haar elke keer weer opnieuw te camoufleren en bussen en bussen haarlak te verbruiken. Het was tijd om een belangrijke beslissing te nemen die uiteindelijk mijn leven zou veranderen en mij vooral terug meer zelfvertrouwen zou geven. Een vrijblijvende afspraak was snel gemaakt bij het Haarinstituut. Eerlijk, het was met een bang hartje dat ik de kapperszaak binnenstapte. Het onthaal was echter zo goed, dat na een verkennend gesprek ik onmiddellijk besliste om een haarwerkje op maat te laten maken. Nathalie en haar kappersteam zijn echt top. Ze luisteren naar je verhaal, zijn zeer discreet en voelen heel goed aan wat jouw wensen zijn. Enkele weken later, na in spanning af te tellen, was het haarwerkje klaar. Het was prachtig, een perfecte match met mijn eigen haarkleur en haarstructuur, het ziet er heel natuurlijk uit. Ook de nazorg is geweldig, bij de minste vraag, mag je bellen en langsgaan en word je met de glimlach verder geholpen. Ze nemen ook uitgebreid de tijd om jou te leren hoe je moet wassen, verzorgen en brushen.  Ik ben zo blij dat ik de mensen van het Haarinstituut gecontacteerd heb, je komt terecht bij een superteam die met passie voor hun vak goed voor jou en jouw haar zorgen."

Martine S uit Tongeren

"Binnengaan met een klein hartje en buitengaan op en top vrouw voelend. Dat kan alleen maar door super gemotiveerde mensen die een hart hebben voor hun werk. Ik ben met zoveel empathie opgevangen op een heel moeilijk moment. Maar door hun vakkennis en luisterend oor is dit enorm meegevallen. Ik krijg alleen maar positieve reacties. Dank je wel. Vele lieve groetjes!"

Chantal l

"Iedereen mag weten hoe professioneel dit team omgaat met chemopatienten. Marie is super. Van bij het eerste bezoek klikte het en de eerste pruik is het geworden. Heel aangenaam en discreet ontvangen. Zelfs de kinderen en mijn vader hadden niet door dat ik mijn pruik droeg!  Dikke merci! Chantal"

J uit Oostende

"Via een vriendin ( ook een klant bij Haarinstituut Hasselt) kwam ik bij Nathalie en haar team terecht. Omdat ik al jaren dunne haren heb op mijn bovenhoofd en bij mijn vriendin zag hoe natuurlijk haar haarwerk was, besloot ook ik de stap te zetten . Had ik dit maar eerder beslist!! Ik draag mijn haartoevoeging nu bijna 2 jaar en heb nog geen seconde spijt! Ik kan het alleen maar aanraden. Hasselt is wel niet dicht bij de deur maar we maken er telkens opnieuw een leuke uitstap van.. Zoals het motto van Nathalie , ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT...... Groetjes van bij het zeetje xxx"

Mia K uit Alken

"Enkele maanden geleden werd er bij mij kanker vastgesteld. na enkele chemo behandelingen verloor ik dus mijn haar. Deze zaak werd mij aanbevolen door een lotgenoot die bij Haarinstituut Hasselt een pruik kocht. Ik werd hier in een warme sfeer ontvangen en heel kreeg goede hulp bij het uitzoeken van de juiste pruik. Wat een service ! Zelfs mijn beste vrienden en familie kunnen het verschil tussen mijn eigen haar en de pruik niet zien!!  Dank je wel aan gans het team!"

Carole.  V

"Ik draag nu 10 maanden een hairweaving van bij jullie en de haren zijn nog steeds van uitstekende kwaliteit !! Wat leuk ik dat de weaving snel geplaatst is en helemaal niet schadelijk is voor mijn eigen haar !!!Voordien droeg ik altijd wax extensions . Moest altijd urenlang zitten om ze te plaatsen en was ook niet goed voor mijn eigen haar . Dank je wel voor de goede service !"

Vera uit leuven                                       

"Sinds twee maanden draag ik een haarwerk omdat ik al jaren sukkelde met dunnerwordend haar. Ik ben hiervoor, na wat opzoekwerk en via kennissen terecht gekomen bij Haarinstituut. Dit is zonder aarzelen de beste investering in mijn leven geweest. Ik krijg elke dag super positieve reacties. Mensen zeggen dat ik er zo goed uitzie maar kunnen niet echt zeggen wat nu juist het verschil maakt. Nathalie is een echte kunstenares. Het hele team zijn lieve mensen en heel professioneel. Jullie hebben mijn leven zoveel aangenamer gemaakt! Oprechte dankuwel!!!"

Yvonne uit Houthalen

"Voor mijn 70ste verjaardag kreeg ik van mijn schoondochter en haarwerkspecialiste Nathalie. een prachtig op maat gemaakt haarwerk van echt haar cadeau . Ondertussen al 2 jaar geleden en tot op de dag van vandaag is het het mooiste geschenk dat ik ooit van iemand kreeg! Had ikzelf deze beslissing maar eerder genomen, jaren was ik ongelukkig met mijn dun haar. In het filmpje hieronder toon ik jullie graag hoe ik het zelf kan aandoen en in een mum va, tijd schitterend voor de dag kan komen met mooi vol haar... Zeker kijken !!"

Jitske uit Glabeek

"Ons dochtertje Jitske heeft sinds januari de diagnose alopecia areata gekregen... Het is begonnen met 1 kaal plekje, 4 verschillende behandelingen geprobeerd maar tevergeefs...sinds kort is ze volledig kaal... Ze had een haarwerkje, maar  het jeukte, ze kreeg uitslag met als gevolg dat ze deze niet meer wou aandoen...

Dan zijn we terechtgekomen met Nathalie en haar team, superlieve mensen met respect voor de privacy, je kan rustig je verhaal doen, ze nemen de tijd voor je en kijken wat ze voor je kunnen doen... Jitske voelde zich onmiddelijk super op haar gemak...heeft een supermooi pruikje, geen jeuk meer, ze voelt haar er supercomfortabel bij, ze kan ermee spen, turnen, het zit supergoed op haar hoofdje...

Dit is het mooiste geschenk dat iemand haar en ons ooit had kunnen geven, ik heb er echt geen woorden voor! Ik weet niet hoe we jullie, en vooral nathalie ooit kunnen bedanken voor wat Jitske gekregen heeft... Daarom nog eens superhard bedankt ik raad iedereen zeker aan om bij haarinstituut hasselt langs te gaan.

Groetjes Kira (mama van Jitske)"

Kim Hermans

Yolanda Jaroszewski

Chantal Louisa


Karin Breem

getuigenissen op facebook

Nulens Isabelle

Felicia X DennisMartine Stevens

Erna Vaele

"24 weken geleden plusspunten: -Professioneel en uitermate vriendelijk team -Hairweaving met Europees haar -De behandeling gebeurt in een aparte ruimte met een maximum aan discretie -Goede opvolging en nabehandeling -Er is parking (heeft niets met de haren te maken maar wel belangrijk) Negatief: -Tot op heden niets en ik verwacht het ook niet. Bedankt team! Ik was hier al eerder moeten komen! Erna Vaele"

Charlotte uit Boom    


Reviews

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x