google689382ba37e7ccff.html
Haarwerken

Haarwerken


Woord vooraf

Bij het Haarinstituut maken we zelf jouw haarwerk.

We houden daarbij rekening met je haarstructuur ,de lengte, dikte en kleur van je eigen haar. Met trots mogen wij zeggen dat we een van de weinige haawerkrspecialisten in België zijn, die honderd procent Europees haar gebruiken voor maathaarwerken. Dit om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen .

We zijn ervan overtuigd dat dit type haarwerken kwaliteitsvoller is dan haarwerken met bijvoorbeeld Aziatisch haar. 


Wat is een maathaarwerk?

Dit is een op maat gemaakt ,gedeeltelijk haarstuk ontwikkeld voor vrouwen met zeer dun haar op het bovenhoofd.. Een microfijn haarnet dat zit als een tweede huid en onzichtbaar wordt verbonden aan de eigen haren. 

Op dit haarnet bevinden zich echte haren , die in kleur,vorm en lengte overeenkomen met het eigen haar.      We gebruiken voor onze haarwerken enkel en alleen het beste Europese haar ,geselecteerd door Nathalie zelf.

Het resultaat : vol , natuurlijk uitziend haar en een wezenlijk gelukkiger uitziende draagster! 

Vooraf wordt er een afdruk van uw schedel gemaakt en worden samen met U alle mogelijkheden tot in het kleinste detail besproken.

Bij een haarwerk op maat wordt er rekening gehouden met uw eigen haarstructuur, lengte, dikte,.hoeveelheid en kleur. Het wordt onzichtbaar bevestigd en gepersonaliseerd aan uw wensen. 

De leveringstermijn van een maathaarwerk kan variëren van 6 tot 8 weken. 

Klik hier voor foto's van onze eigen realisaties/haarwerken-voor-na


 

Screen_Shot_2015-08-26_at_10.34_.27_.png

 

Wat is een standaard haarwerk?

Standaard haarwerken zijn klaar om te dragen. Ze hebben een zeer korte leveringstermijn en in vergelijking met een maathaarwerk zeer interessant van prijs (zie prijslijst). Deze zijn reeds volgens een bepaald kapsel  en van Aziatisch haar gemaakt. 

Ze bestaan in zeer uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern, kort en lang, ... en worden eveneens onzichtbaar bevestigd. Op de foto's vind u enkele voorbeelden van voor- en na-foto's van haarwerken genomen in onze zaak.

 

Bevestiging haarwerk?

Onze haarwerken kunnen vastgemaakt worden op verschillende manieren:

-MICRO RINGS : (buisjes): Micropoint ringetjes worden aan de contouren van het haarwerk  bevestigd . Door deze ringetjes wordt het eigen haar gehaald en dicht gemaakt zodat de  haaraanvulling perfect blijft zitten (5 à 6 weken).

-KAMKLEMMETJES:  Deze klemmetjes (clip-in ) worden aan het haarwerk bevestigd en zo  aan het eigen haar vastgeklemd. Deze bevestiging is zeer gemakkelijk om zelf toe te passen. Bekijk zeker de video waarin Jennifer haar haarwerk aandoet!

-TAPE:  Door een dubbelzijdige tape kan het haarwerk perfect vastgemaakt worden. De houdbaarheid is afhankelijk van het type huid (vet, droog).   De tape methode kan ook  makkelijk zelf losgemaakt en terug bevestigd worden.

 

Privacy?

We beschikken over een aantal afgezonderde cabine's om de privacy van elke klant te garanderen. Dit in een aangename, rustige sfeer.

 

Parking?

Voor en achter  ons Haarinstituut beschikken we over parking voorbehouden aan ons clienteel.

Haarwerken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x