Haarwerken

Haarwerken voor vrouwen bij Haarinstituut Hasselt

Wij helpen vrouwen met haaruitval, haarverlies of kaalheid verder dankzij hoogwaardige haarwerken! Ontdek onze toegewijde ondersteuning voor prachtig haar en hernieuwd zelfvertrouwen.

Wat zijn haarwerken?

Haarwerken bieden een ideale oplossing voor vrouwen met dun haar op het bovenhoofd, waarmee diverse haarproblemen worden aangepakt: lokaal haarverlies, verspreide haaruitval over het hele hoofd, een kale plek op het hoofd of uitgesproken kaalheid.

Haarwerken op maat voor vrouwen

Onze op maat gemaakte haarwerken zijn specifiek ontworpen voor vrouwen met zeer dun haar op het bovenhoofd. Deze haarstukken bevatten echte haren die perfect overeenkomen met de kleur, vorm en lengte van het eigen haar. Ze worden onzichtbaar verbonden aan het eigen haar, wat resulteert in een vol en natuurlijk ogende haardos. Bij Haarinstituut Hasselt maken we gebruik van uitsluitend het beste Europese haar, zorgvuldig geselecteerd door Nathalie zelf. Dit garandeert niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook een langere levensduur voor uw haarwerk.

Standaard haarwerken voor vrouwen

Daarnaast bieden we standaard haarwerken voor vrouwen aan. Deze haarwerken zijn direct draagbaar en hebben een snelle leveringstermijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern, kort tot lang. Hoewel ze een aantrekkelijke optie zijn, willen we benadrukken dat op maat gemaakte haarwerken vaak de voorkeur genieten, omdat ze er natuurlijker uitzien en meer kwaliteit bieden.

Contacteer ons

Hoe wordt het haarwerk bevestigd?

Voor de bevestiging van haarwerken biedt Haarinstituut Hasselt verschillende opties, zoals;

  • Micro rings (buisjes)

Micropoint ringetjes worden aan de contouren van het haarwerk  bevestigd . Door deze ringetjes wordt het eigen haar gehaald en dicht gemaakt zodat de  haaraanvulling perfect blijft zitten (5 à 6 weken).

  • Kamklemmetjes (clip-in)

Deze klemmetjes (clip-in) worden aan het haarwerk bevestigd en zo  aan het eigen haar vastgeklemd. Deze bevestiging is zeer gemakkelijk om zelf toe te passen. Bekijk zeker de video waarin Yvonne haar haarwerk aandoet!

  • Tape

Door een dubbelzijdige tape kan het haarwerk perfect vastgemaakt worden. De houdbaarheid is afhankelijk van het type huid (vet, droog). De tape methode kan ook  makkelijk zelf losgemaakt en terug bevestigd worden.

In de video onderaan laat Yvonne zien hoe makkelijk het is om het haarwerk zelf aan te brengen.

Meer informatie ontvangen

Privacy, parking en onderhoud

Bij Haarinstituut Hasselt streven we naar jouw totale tevredenheid. Daarom hebben we afgezonderde cabines voor een discrete en rustige ervaring, gereserveerde parkeerplaatsen voor onze cliënten, en adviseren we de hoogwaardige Kerastase-producten voor een langdurige schoonheid van je haarwerken.

Haarwerken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x