Hairextensions

Hairextensions laten zetten bij Haarinstituut Hasselt

Futloos haar en gebrek aan volume zijn veelvoorkomende haarproblemen bij vrouwen. Bij Haarinstituut Hasselt bieden we de ideale oplossing met haaropvulling en haarverlengingen van echt haar, zoals onze gewaardeerde klanten Belle Perez, Virginie Claes en Jelle van Dael. Voor nieuwe klanten is de eerste afspraak altijd gratis, als advies- of intakegesprek. 

Wat zijn Weft Extensions?

Weft extensions zijn hairextensions die zijn gemaakt van een lange strook haar die aan één kant is vastgenaaid of gelijmd. Deze strook kan op verschillende manieren worden bevestigd aan het natuurlijke haar, meestal door te naaien of te lijmen. Weft extensions worden vaak gebruikt om het haar te verlengen of meer volume te geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de wensen van de drager. Het gebruik van weft extensions vereist professionele plaatsing voor de beste resultaten en om schade aan het natuurlijke haar te voorkomen.

Haarverlenging dankzij Weft Extensions!

Onze maatwerkbenadering zorgt ervoor dat we in een adviesgesprek alle details zoals haarkleur, lengte, volume en gewenst resultaat kunnen bespreken, waarna de haren naar uw wens worden samengesteld en ingeweven. We zorgen ervoor dat de hairextensions perfect wordt geïntegreerd en na plaatsing wordt het haar professioneel geknipt en gestyled. We bieden hairextensions in diverse lengtes, diktes en stijlen, gemaakt van 100% echt haar, en onze herbruikbare hairweavings kunnen 6 tot 8 weken blijven zitten, afhankelijk van de groeisnelheid van uw eigen haar. Onze hairextensions zijn herbruikbaar, waardoor je na een periode van 6 à 8 weken het haar gewoon opnieuw kan ingezet worden.

Wat kosten Weft Extensions?

Voor de prijs van een haarverlenging raden we een persoonlijk adviesgesprek aan, waarin we de mogelijkheden graag toelichten. Kies voor professionele plaatsing en de gezondheid van uw eigen haar; voor hairextensions of een hairweaving is een minimale haarlengte van +/- 15 cm vereist.

Weft Extensions door Haarinstituut Hasselt.

Belangrijk!

We merken op dat de afgelopen jaren steeds meer advertenties en websites verschijnen waar mensen extensions en hairweavings aanbieden. Toch raden we ten zeerste aan om te kiezen voor professionele plaatsing, wat de gezondheid van uw eigen haar ten goede komt. Als u overweegt om hairextensions of Weft Extensions te laten plaatsen, is het essentieel dat uw eigen haar een minimale lengte van +/- 15 cm heeft.

Hairextensions

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x