Haarverlenging

Haarverlenging of Hairweaving. (wefts)


Eén van de belangrijkste 'haarproblemen' van vele vrouwen is futloos haar en onbrekend haar volume .  

Een haaropvulling met haarverlengingen van echt haar zijn de ideale weg om fijn,dun haar meer volume te geven en om ontbrekend volume in lengtes en punten aan te vullen. Belle Perez is alvast fan van onze Top kwaliteit haar.

Met een hairweaving kan men niet alleen je haar verlengen maar ook verdikken. De weaving ( ook trenzen of haarmatjes genoemd) is een  band haar, die met een speciaal weefsysteem in het eigen haar bevestigd wordt.

 Deze methode van haarverlenging is totaal onschadelijk voor je eigen haar .

Bij Haarinstituut Hasselt werkt men enkel op maat. In een adviesgesprek worden alle details zoals de haarkleur, lengte, volume en het gewenste resultaat besproken . De haren worden samengesteld naar uw wens en kunnen dan  ingeweven.

Een goed geplaatste haarverlenging moet onzichtbaar zijn.Een goede knipbeurt is hierbij noodzakelijk.

Nadat de Hairextensions zijn geplaatst moet het haar droog geknipt worden,met laagjes die goed blenden met het eigen haar.

 Belle Perez, Virginie Claes en Jelle van Dael zijn alvast trouwe klanten....  


KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S   

 

Screen_Shot_2015-08-26_at_10.42_.20_.png

 

Aandacht!

Wij stellen vast dat in de voorbije jaren meer en meer advertenties en websites verschijnen van mensen die extensions en hairweavings plaatsen. Toch is het aangeraden om een professionele plaatsing te verkiezen. Dit zal ten goede komen van het eigen haar. Indien u kiest voor hairextentions of voor een hairweaving is het wenselijk dat uw eigen haar een minimum lengte van +/-15cm heeft.


Haarverlenging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x