Pruiken

Pruik voor chemo en alopecia.

Niets is zo ingrijpend voor je uiterlijk als het verlies van je haar. Een mooi kapsel geeft je meer zelfvertrouwen en een positief gevoel over jezelf. Een kwaliteitsvolle, perfect zittende pruik kan een mooi alternatief vormen. Wij zorgen ervoor. dat u weer tevreden in de spiegel kijkt.


Haarverlies: zoveel oorzaken, één oplossing

Er zijn verschillende oorzaken van haarverlies: kanker.chemotherapie, alopecia totalis, alopecia areata, stress … Gelukkig heb je vandaag de keuze uit een groot assortiment aan kwaliteitsvolle pruiken. Deze haarvervangingen zijn niet van echt te onderscheiden.  Het Haarinstituut Hasselt helpt je graag om een mooie, perfect passende pruik te kiezen. 


Pruiken voor chemopatiënten

Chemotherapie heeft helaas als vervelende bijwerking dat je je haar gedeeltelijk of totaal kunt verliezen. Een drietal weken na je eerste chemobehandeling raak je je eerste haren kwijt. Je haar kan plots heel erg dun worden, of met plukken uitvallen. Veel chemopatiënten kiezen voor een pruik om zich beschermd te voelen als ze naar buiten gaan. Ga je chemo krijgen en overweeg je een pruik? Dan kun je het best een afspraak maken in het Haarinstituut nog voordat je haarverlies hebt. Zo zien wij hoe je kapsel nu is en kunnen we jou ons beste advies geven.Pruiken in de kleur en structuur die je wenst.

Tijdens een eerste gratis en vrijblijvend gesprek noteren we de juiste haarkleur, de exacte haarstructuur en jouw kapselwens. Zo blijf je er tijdens en na je chemotherapie hetzelfde uitzien als voorheen. Als je dat wenst, knippen we je pruik, zodat ze aangepast is aan je gelaat. Deze knipbeurt is gratis. 


pruik


Met een gerust gevoel op bezoek bij het Haarinstituut te Hasselt.

Het spreekt voor zich dat we jou bij het Haarinstituut in alle discretie advies geven. Je zit comfortabel in een aparte ruimte. Als chemopatiënt kun je kosteloos pruiken reserveren. Als je haaruitval begint, kun je er zeker van zijn dat we snel (binnen 24 uur) en accuraat reageren.Financiële tegemoetkoming voor pruiken

Een pruik heb je al vanaf 280 euro. Dat is de forfaitaire tegemoetkoming van het ziekenfonds. 

Afhankelijk van je type hospitalisatieverzekering bij je verzekeringsmaatschappij krijg je nog een aparte financiële tegemoetkoming. 

Het Haarinstituut helpt je bij de administratieve stappen voor het ziekenfonds en je eventuele verzekeringsmaatschappij. 


Wegwijs Tegen Kanker

Een pruik is niet voor iedereen financieel mogelijk. Wegwijs Tegen Kanker is een private stichting die pruiken schenkt aan minderbedeelde vrouwen met kanker. Een lovenswaardig initiatief. Surf naar www.jswegwijstegenkanker.be voor meer informatie.


Verzorging pruiken

Bij aankoop van een pruik krijg je bij het Haarinstituut gratis een mutsje en een pruikendrager. Voor de verzorging van je pruik met echt haar kun je natuurlijk bij ons terecht. Een pruik met synthetisch haar kun je gemakkelijk thuis onderhouden.

Wij bieden een ruim assortiment pruiken geschikt voor vrouwen en mannen die lijden aan gedeeltelijk haaruitval of volledig haarverlies, ontstaan door verschillende oorzaken; namelijk chemotherapie, alopecia totalis, alopecia areata en stress.

 

Pruiken (voor chemopatiënten)

Het is aan te raden om een afspraak te maken in ons Haarinstituut nog voor dat u haarverlies hebt.

In een eerste gratis en vrijblijvend informatie gesprek, kunnen wij exact de juiste kleur, structuur en kapselwens voor u registreren, zodat u tijdens uw chemokuur hetzelfde blijft uitzien. Dit alles gebeurd uiteraard in alle discretie en in de daarvoor voorziene ruimtes. De haarvervanging wordt helemaal gratis geknipt naar de wens van de klant, aangepast aan het gelaat. Het Haarinstituut biedt u tevens de mogelijkheid om pruiken kosteloos te reserveren voor chemopatiënten. Indien er dan haaruitval optreedt bent u er zeker van dat wij snel (binnen 24 uur) en accuraat kunnen reageren. Een pruik hebt u al vanaf 180€. Dit is de forfaitaire tegemoetkoming van het ziekenfonds. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij is er ook een tussenkomst indien men een hospitalisatieverzekering heeft. 

U geniet van onze hulp bij de administratieve stappen naar het ziekenfonds en de eventuele verzekering toe. Bij aankoop van een pruikje, krijgt u een mutsje en pruikendrager gratis. 

Voor de naverzorging van uw haarvervanging kan u bij ons terecht of indien u wenst, kan deze door uzelf thuis makkelijk worden onderhouden Wij leggen graag de wasinstructies voor je haarvervanging uit... 


Bel voor een afspraak 011 24 17 03


In onderstaande video draagt Lynn een pruik van echt haar. 

Blijf vooral kijken tot het einde....

Pruiken van echt haar kopen?

In deze video tonen we graag enkele modellen uit onze collectie..

Bekijk meer foto's van pruiken


Wat met jouw privacy?

We beschikken over een aantal afgezonderde cabine's om de privacy van elke klant te garanderen. Dit in een aangename, rustige sfeer. 


Parking?

Voor ons Haarinstituut beschikken we over parking voorbehouden aan ons cliënteel.

 

Mutsjes

Wij beschikken ook over een ruim assortiment speciaal ontworpen mutsjes die u zowel overdag als 's nachts kan dragen tijdens uw chemokuur

Bekijk onze collectie mutsjes 

 

Pruiken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x