Pruiken echt haar

Pruiken met echt haar voor vrouwen

Ontdek pruiken met echt haar bij Haarinstituut Hasselt. Perfecte pasvorm en stijl voor meer zelfvertrouwen. Kies jouw prachtige look.

Wat zijn 'pruiken echt haar'?

Dit zijn pruiken die gemaakt zijn van echt menselijk haar, in tegenstelling tot synthetische pruiken. Deze pruiken worden vervaardigd met natuurlijk menselijk haar en bieden daardoor een realistische uitstraling en textuur. Het menselijke haar in deze pruiken kan worden gestyled en behandeld zoals normaal haar, wat flexibiliteit en een natuurlijke uitstraling mogelijk maakt. Pruiken van echt haar worden vaak gekozen door mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, natuurlijk ogende oplossing voor haarverlies of cosmetische redenen.

Haaruitval oorzaak

Er zijn verschillende oorzaken van haarverlies, zoals kanker, chemotherapie, alopecia totalis, alopecia areata, stress, en meer. Gelukkig heb je vandaag de keuze uit een groot assortiment aan kwaliteitsvolle pruiken. Deze haarvervangingen zijn niet van echt te onderscheiden, en Het Haarinstituut Hasselt helpt je graag om een mooie, perfect passende pruik te kiezen.

Pruiken voor chemopatiënten

Chemotherapie heeft helaas als vervelende bijwerking dat je je haar gedeeltelijk of totaal kunt verliezen. Een drietal weken na je eerste chemobehandeling raak je je eerste haren kwijt. Je haar kan plots heel erg dun worden, of met plukken uitvallen. Veel chemopatiënten kiezen voor een pruik om zich beschermd te voelen als ze naar buiten gaan. Op zoek naar een pruik na chemo? Dan kun je het best een afspraak maken in het Haarinstituut nog voordat je haarverlies hebt. Zo zien wij hoe je kapsel nu is en kunnen we jou ons beste advies geven. Bekijk onderaan de pagina de pruiken collectie van Raphael Perier.

Pruiken in de kleur en structuur die jij wenst

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek noteren we de juiste haarkleur, de exacte haarstructuur en jouw kapselwens. Zo blijf je er tijdens en na je chemotherapie hetzelfde uitzien als voorheen. Als je dat wenst, knippen we je pruik, zodat ze aangepast is aan je gelaat. Deze knipbeurt is gratis.

Pruik kopen: Wat kost een pruik echt haar?

Het is sterk aanbevolen om een afspraak te maken bij ons Haarinstituut vóór het begin van haarverlies. In een kosteloos en vrijblijvend informatief gesprek registreren we nauwkeurig je haarkleur, structuur en gewenste kapsel. Hierdoor behoud je tijdens en na chemotherapie je vertrouwde uiterlijk. We knippen de pruik gratis op maat en bieden de mogelijkheid om pruiken kosteloos te reserveren voor chemopatiënten, zodat we binnen 24 uur kunnen reageren als haaruitval optreedt. 

De prijs van pruiken begint bij 180 euro, met aanvullende financiële steun afhankelijk van je verzekering. Bij aankoop van een pruik ontvang je gratis een mutsje en pruikendrager. Voor onderhoud van pruiken met echt haar kun je bij ons terecht, en we voorzien wasinstructies voor pruiken met synthetisch haar. We zijn er om je te helpen, zowel in de salon als thuis.

Een pruik is niet voor iedereen financieel mogelijk. Wegwijs Tegen Kanker is een private stichting die pruiken schenkt aan minderbedeelde vrouwen met kanker. Een lovenswaardig initiatief. Surf naar www.jswegwijstegenkanker.be voor meer informatie.

Hoe verzorg ik een pruik met echt haar?

Bij aankoop van een pruik krijg je bij het Haarinstituut gratis een mutsje en een pruikendrager. Voor de verzorging van je pruik met echt haar kun je natuurlijk bij ons terecht. Een pruik met synthetisch haar kun je gemakkelijk thuis onderhouden.

Privacy, parking en mutsjes

Bij Haarinstituut Hasselt streven we naar jouw totale tevredenheid. Daarom hebben we afgezonderde cabines voor een discrete en rustige ervaring, gereserveerde parkeerplaatsen voor onze cliënten en beschikken we over een ruim assortiment speciaal ontworpen mutsjes die u zowel overdag als 's nachts kan dragen tijdens uw chemokuur.

Pruiken echt haar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x