Hippe chemo mutsjes

Hippe chemo mutsjes bij Haarinstituut Hasselt

Bij Haar Instituut erkennen we de diepe impact van haarverlies op uw welzijn en zelfbeeld. Onze zorgvuldig samengestelde collectie mutsjes is ontworpen om comfort, bescherming en een accentuering van uw natuurlijke schoonheid en stijl te bieden.

Tulbanden en mutsjes voor tijdens de chemotherapie

Als je ziek wordt en je haar verliest, voel je je kwetsbaar en onzeker. Je verliest dan wel je haar, maar daarom nog niet je gevoel voor mode. Bij Haarinstituut Hasselt begrijpen we dat comfort en stijl hand in hand gaan, vooral tijdens chemotherapie. Daarom bieden wij een breed assortiment aan chemo mutsjes, tulbanden, sjaals en petjes, speciaal ontworpen om jouw hoofdhuid te beschermen en je zelfvertrouwen te geven.

Modieus en comfortabel

Onze mutsjes en hoofddoekjes zijn niet alleen praktisch, maar ook modieus. Ze zijn vervaardigd uit zachte, kwaliteitsvolle stoffen zonder schurende stiksels of elastieken, zodat ze niet irriteren en je ze de hele dag comfortabel kunt dragen. Bovendien zijn onze ontwerpen afgestemd op de laatste modetrends, zodat je je stijlvol en zelfverzekerd kunt voelen, ongeacht de situatie. De prijzen van onze hoofddoekjes en turbans beginnen vanaf 20 euro.

Diverse collectie aan chemo mutsjes en meer van topmerken

In onze collectie vind je onder andere de hippe en comfortabele creaties van Christine Headwear, Rosette la Vedette en Elite Coiff. Elk seizoen vernieuwen we ons assortiment, zodat je altijd keuze hebt uit de nieuwste modellen, stoffen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of iets moderns, bij ons vind je een hoofdbedekking die bij jouw unieke stijl past.


Hoe onderhoud ik mijn hippe chemo mutsjes of sjaal?

1. Wasen op 30°C

Was je sjaal of mutsje op max. 30° C en kies op je wasmachine voor een wolprogramma met zachte zwiercyclus. Bij te hevig zwieren zou het anders kunnen krimpen. Moet je op steriele kamer? Je mutsje of sjaaltje is bestand tegen een wasbeurt op 60°C, maar het kan er wel sneller door verslijten. 

2. Geen wolwasmiddel of wasverzachter

Een gewoon wasmiddel is de beste keuze. Gebruik zeker geen speciaal wolwasmiddel, dat doet de stof pluizen en sneller verslijten. Als je hoofdhuid gevoelig is voor jeuk of irritatie, doe je er best ook geen wasverzachter bij.

3. Gebruik eventueel een waszakje

Stop je sjaal of mutsje bij voorkeur in een waszakje. Je hebt er vast eentje in huis om lingerie in te wassen. Zeker als je koos voor een model met lange linten is dit een gouden tip. Zo raken die niet verstrengeld en uitgerekt tussen de rest van je was.

5. En wat met de droogtrommel?

In de droogtrommel riskeert je sjaaltje of mutsje te krimpen. Handig als je een klein hoofd hebt en je jouw exemplaar wat strakker wilt hebben zitten. Maar als het niet nodig is, droog je je nieuwe aankoop best gewoon aan de lucht. Liever geen afdruk van de wasknijper of kans op uitrekking? Hang het dan niet op maar leg het plat te drogen.

6. Strijken mag (maar moet niet)

Onze mutsjes en sjaaltjes moeten niet per sé gestreken worden. Je hebt vast al genoeg andere dingen aan je hoofd. Heb je jouw hoofdbedekking toch graag netjes gestreken? Doe dat dan op lage temperatuur.

mutsjes voor kanker

Hippe chemo mutsjes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x