Hairextensions Tongeren

Ben je op zoek naar 'Hairextensions laten zetten in de buurt van Tongeren'? Bij Haarinstituut begrijpen we de uitdagingen van fijn haar en bieden we een fantastische oplossing met onze haarverdikking en -verlenging van echt haar. Voor ieder haarprobleem hebben wij een passende oplossing. Zelfs beroemdheden zoals Belle Perez en Virginie Claes zijn trouwe klanten van ons instituut.

Kies voor een professionele haarverlenging in de buurt van Tongeren

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn stukken haar die worden gebruikt om het natuurlijke haar te verlengen, dikker te maken of een andere look te geven. Ze kunnen gemaakt zijn van menselijk haar of synthetische vezels en worden op verschillende manieren bevestigd, zoals clip-in, tape-in, micro-ring, weave of keratinebonding. Voor het beste resultaat en om schade aan het natuurlijke haar te voorkomen, is professionele plaatsing van de hairextensions vaak nodig.

Wat zijn Weft Extensions?

Weft extensions zijn hairextensions die bestaan uit een lange strook haar die aan één kant is vastgenaaid of gelijmd. Deze strook kan op verschillende manieren aan het natuurlijke haar worden bevestigd, meestal door naaien of lijmen. Onze weft extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen, en zijn perfect om je haar te verlengen of meer volume te geven.

Hairextensions in de buurt van Tongeren voor en na

Hairextensions Tongeren voor en na.

Hairextensions Tongeren voor en na.

Hairextensions Tongeren voor en na.

"Hi Nathalie! Ik wil je echt nogmaals zoooooo hard bedanken!!! Ik ben zo blij ermee! Ik krijg complimentjes van iedereen over mijn haar en ik voel mezelf echt zoveel beter dus echt waar dankjewel." - Anouk Matton.

Meest gestelde vragen over hairextensions laten zetten in de buurt van Tongeren

  • Hairextensions kopen? Wat kosten hairextensions in de buurt van Tongeren?

Voor de exacte prijs van een haarverlenging adviseren we een persoonlijk adviesgesprek, waarin we alle mogelijkheden toelichten. Kies voor professionele plaatsing en bescherming van je eigen haar; een minimale haarlengte van +/- 15 cm is vereist voor hairextensions of een hairweaving. 

Vrijblijvende prijsschatting ontvangen

  • Wat zijn de verschillende soorten hairextensions in de buurt van Tongeren?

Bij Haarinstituut bieden we verschillende soorten hairextensions aan, waaronder clip-in, tape-in, micro-ring, weave en keratinebonding. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen, afhankelijk van de gewenste look en levensduur.

  • Hoe lang blijven hairextensions zitten?

Onze herbruikbare hairweavings kunnen 6 tot 8 weken blijven zitten, afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen haar. Onze hairextensions zijn herbruikbaar, waardoor je na een periode van 6 à 8 weken het haar gewoon opnieuw kan ingezet worden. Uiteindelijk is de duurzaamheid van onze hairextensions afhankelijk van het type en de bevestigingsmethode. Over het algemeen kunnen onze extensions enkele weken tot enkele maanden blijven zitten voordat ze moeten worden bijgewerkt of vervangen. 

  • Kunnen hairextensions worden gestyled zoals natuurlijk haar?

Ja, onze hairextensions kunnen worden gestyled zoals natuurlijk haar. Je kunt ze föhnen, krullen, stijlen en zelfs verven (indien het echte menselijke haar is). Onze professionele stylisten adviseren je graag over de juiste stylingtechnieken en producten voor het behoud van de kwaliteit van je extensions.

  • Zijn hairextensions schadelijk voor mijn eigen haar?

Als hairextensions bij Haarinstituut op de juiste manier worden geplaatst en onderhouden, hoeven ze geen schade aan te richten aan het natuurlijke haar. Onze ervaren stylisten zorgen voor een zorgvuldige plaatsing en geven uitgebreide instructies voor zorg en onderhoud om mogelijke schade te minimaliseren.

  • Kan ik hairextensions zelf verwijderen?

Hoewel sommige soorten hairextensions zoals clip-in extensions gemakkelijk door de drager zelf kunnen worden verwijderd, raden we over het algemeen aan om professionele hulp te zoeken voor het verwijderen van andere soorten extensions, zoals tape-in of micro-ring extensions. Onze deskundige stylisten kunnen dit proces veilig en efficiënt voor je uitvoeren, met minimale kans op schade aan het natuurlijke haar.

Andere vraag? Contacteer ons!Afspraak maken

Volg ons salon in de buurt van Tongeren via Facebook, Instagram of YouTube.

Hairextensions Tongeren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x