Haarwerk voor haaruitval

Haarwerk voor haaruitval


Kaalheid bij vrouwen.

Haaruitval bij vrouwen nog steeds groot taboe,een haarwerk biedt een mooie oplossing.

Bijna een kwart van de inwoners van België lijdt aan ernstige haaruitval en dun haar.

 

Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is een groot taboe. Vrouwen bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen te maken krijgen met verminderd zelfvertrouwen en zelfs psychische problemen. Zij durven zelden over hun probleem te praten. Gisteren 9/10 was het de “Dag van het Haarwerk’ dit om, het taboe doorbreken. Want er zijn goede behandelingen voor haarproblemen. En er zijn oplossingen voor haarverlies, die niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Veel behoefte aan deskundig advies

Meer dan de helft van de Belgische vrouwen geeft aan haar- of hoofdhuid problemen te hebben en bijna 65% geeft aan hierover niet door zijn of haar kapper te worden geadviseerd. Bijna een kwart (21%) van alle deze vrouwen heeft last van haaruitval en blijvende of tijdelijke kaalheid. Het gaat dus om heel veel mensen. Een deskundig advies is essentieel en kan veel ellende voorkomen. En er zijn professionele oplossingen voor ieder haarprobleem.

 

Haarverlies is zowel voor mannen als vrouwen een probleem, al is het taboe om erover te spreken bij vrouwen het grootst. Kaalheid of kale plekken in het haar zorgen bij vrouwen vaak voor schaamte. Die schaamte weerhoudt hen ervan hulp te zoeken en ze weten niet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen en van haarwerken. Vooroordelen en achterhaalde denkbeelden blijven hierdoor bestaan. Met de Dag van het Haarwerk willen wij, als haarwerkspecialisten, hiermee definitief afrekenen.”


Zij worden meerdere keren per jaar bijgeschoold en weten alles over behandeling, producten en het aanmeten van haarwerken. Bij werk van amateurs kun je zien dat iemand een pruik draagt, maar bij haarwerken die gemaakt zijn door professionals zie je dat niet. “Er zijn helaas redelijk wat amateurs actief in onze sector”, vertelt Nathalie Hauben

 

Meer weten? 

http//:www.haarinstituut.com


Haarwerk voor haaruitval
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x