Hairextensions Hasselt

Hairextensions laten plaatsen in Hasselt? Welkom bij Haarinstituut!


Hairextensions & Hairweaving

Eén ven de belangrijkste 'haarproblemen' van vele vrouwen is futloos haar en ontbrekend volume. Een haaropvulling met haarverlengingen van echt haar is dé ideale weg om fijn, dun haar meer volume te geven en om ontbrekend volume in lengtes en punten aan te vullen.

Met een hairweaving kan men niet alleen je haar verlengen maar ook verdikken. De weaving is een band haar, die met een speciaal weefsysteem in het eigen haar bevestigd wordt. Deze methode van haarverlenging is totaal onschadelijk voor je eigen haar.

Bij Haarinstituut Hasselt werkt men enkel op maat. In een adviesgesprek worden alle details zoals de haarkleur, lengte, volume en het gewenste resultaat besproken. De haren worden samengesteld naar uw wens en kunnen dan ingeweven worden.

Een goed geplaatste haarverlenging moet onzichtbaar zijn. Een goede knipbeurt is hierbij noodzakelijk: nadat de hairextensions zijn geplaatst moet het haar droog geknipt worden met laagjes die goed blenden met het eigen haar.

Belle Perez, Virginie Claes en Jelle van Dael zijn alvast fan van onze hairextensions en zijn trouwe klanten!

Hairextensions Belle Perez door Haarinstituut Hasselt

Haarverlenging Belle Perez door Haarinstituut Hasselt


Haarverlenging bij Haarinstituut in Hasselt

Bij Haarinstituut Hasselt werkt men enkel op maat en volgens de dromen van de klant. Het haar voor de hairextensions is verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes, golvend, krullend of glad en in natuur- of fantasiekleuren. Deze zijn vervaardigd uit 100% echt haar. Naargelang de groeisnelheid van uw eigen haar kan een hairweaving 6 tot 8 weken blijven zitten. Na deze periode kan het haar opnieuw worden ingezet zonder dat er nieuw haar voor nodig is (herbruikbaar).

Omdat we in ons Haarinstituut  op maat werken, kan de prijs enkel en alleen bepaald worden als de klant bij ons ter plaatse is. Zo kunnen we perfect bepalen hoeveel haar er nodig is en de juiste kleur afstemmen voor de hairextensions. We gaan tot in de perfectie!

In een vrijblijvend, gratis adviesgesprek leggen we je graag de mogelijkheden uit.Ontmoet Nathalie van Haarinstituut Hasselt

Haarwerkspecialiste Nathalie Hauben startte in 1997 haar eigen Haarinstituut, een gevestigde waarde in Hasselt (Limburg) voor haarwerken, pruiken en hairextensions. Omdat iedereen recht heeft op het haar van haar dromen.

Vrouwen met een haarprobleem helpen was haar grote droom, en dat doen Nathalie en haar team elke dag opnieuw. Vanaf het begin staat het streven naar de kwalitatief beste haarkwaliteit, aanbrengmethoden en service voor vrouwen die niet tevreden zijn met hun haar.

Alleen de beste haren passeren de strenge kwaliteitscontrole van Nathalie met één doel voor ogen: Mooi Haar Maken!

Heb je dun haar of droom je al jaren van een mooie, volle of lange haardos? Kom dan zeker eens langs bij Haarinstituut in Hasselt en laat je verwennen! 

Ook voor haaruitval door chemotherapie kan je bij Nathalie en haar team terecht. Met de grootste zorg en discretie (in aparte cabines) zal Nathalie en haar team er alles aan doen om je terug te laten stralen ...


Haarinstituut team uit Hasselt - gespecialiseerd in hairextensions


Haarinstituut, jouw haarspecialiste voor haarwerk

Bij het Haarinstituut maken we zelf jouw haarwerk, zoals haarverlengingen, hairextensions, hairweaves, etc. We houden daarbij rekening met je haarstructuur, de lengte, dikte en kleur van je eigen haar. Met trots mogen wij zeggen dat we een van de weinige haarwerkrspecialisten in België zijn, die honderd procent Europees haar gebruiken voor haarwerken op maat. Dit om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

We zijn ervan overtuigd dat dit type hairextensions voor vrouwen kwaliteitsvoller is dan haarwerken met bijvoorbeeld Aziatisch haar. 


Comfortabel met een pruik van Haarinstituut

Niets is zo ingrijpend voor je uiterlijk als het verlies van je haar. Een mooi kapsel geeft je meer zelfvertrouwen en een positief gevoel over jezelf. Een kwaliteitsvolle, perfect zittende pruik kan een mooi alternatief vormen. Wij zorgen dat u weer tevreden in de spiegel kijkt.

Pruiken voor chemopatiënten

Chemotherapie heeft helaas als vervelende bijwerking dat je je haar gedeeltelijk of totaal kunt verliezen. Een drietal weken na je eerste chemobehandeling raak je je eerste haren kwijt. Je haar kan plots heel erg dun worden, of met plukken uitvallen. Veel chemopatiënten kiezen voor een pruik om zich beschermd te voelen als ze naar buiten gaan. Ga je chemo krijgen en overweeg je een pruik? Dan kun je het best een afspraak maken in het Haarinstituut nog voordat je haarverlies hebt. Zo zien wij hoe je kapsel nu is en kunnen we jou ons beste advies geven.


Gezien op VTM: Jennifer werd door Haarinstituut Hasselt verrast met een prachtig haarwerk! 

Jennifer heeft suikerziekte en daardoor ook haarverlies. Ze droomde al even van een haarwerk om haar dunne haren dikker te maken.  In deze video verrast in het programma "manneke Paul" met Paul de Leeuw op VTM. Blijf kijken tot het mooie resultaat...


Hairextensions Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x