Haaruitval door Chemo

Haaruitval door Chemo

voorpruik echt haarSoms gebeuren er dingen in een mensenleven die je nooit verwacht had. En kanker krijgen is er daar één van...

Rieta Borgers was er pas 55 toen de ziekte kanker bij haar werd ontdekt. Als jonge vrouw verloor ze hierdoor haar haar. 

Dankzij een goede pruik hervond ze haar zelfvertrouwen.

Het dragen van een pruik heeft Rieta enorm geholpen "Ik vond toen dat niet iedereen hoefde te weten wat mij overkwam en moest je dus ook niet aan mij kunnen zien. Door het dragen van een Haarprothese voelde ik me meer op mijn gemak en meer zeker van mezelf."

In het begin was het wel wennen,maar het voelde al vlug aan als "mijn haar"bekent ze.                                    En dat het totaal niet opvalt dat je een pruikje draagt is zalig! 

Haarinstituut Hasselt biedt een mooie collectie pruiken voor vrouwen. De modellen brengen een precies antwoord voor elke vorm van haaruitval.

De modellen worden vervaardigd van natuurlijk haar of synthetische vezel. De basis werd speciaal ontworpen en past zich perfect aan je eigen hoofd aan. De verfijnde inplanting,de kwaliteit van het design en de technologische innovaties garanderen een natuurlijk en onzichtbaar resultaat.

Onze knowhow.die voortdurend wordt bijgewerkt en gekoppeld is aan de vooruitgang op gebied van pruiken en haarwerken voor vrouwen,maakt het mogelijk een zo natuurlijk en onzichtbaar oplossing te bieden voor elk probleem met haaruitval.

De haarcorrecties die wij uitvoeren ,zijn volkomen onzichtbaar. U hoeft alleen maar langs te komen,wij stellen u een oplossing voor die is aangepast aan uw voorkomen.Haaruitval door Chemo
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x